O nama


Liqui MolyVeć 30 godina bavimo se izradom, ugradnjom i popravkom izduvnih sistema kako za automobile tako i za teretni program. Ovako stečeno iskustvo rešili smo da nadogradimo još jednim segmentom u ponudi naše poslovanja. Odlučili smo da osim svojih proizvoda ponudimo svoje iskustvo, znanje i svoju otvorenost prema svojim korisnicima kao najvažnijim segmentom našeg poslovanja. Nadograđujući svoja znanja u oblasti izduvnih sistema, u prilici smo da vam ponudimo ono što je pravilan način održavanja vašeg automobila, bez inprovizacija i polovičnih rešenja.

Želimo da vam ponudimo trenutno najsavremeniju Eco Blaster tehnologiju za čišćenje DPF i FAD filtera kako za putnički tako i za teretni program. Pravi partneri su prepoznali kvalitet našeg rada i razmišljanja i odlučili da sa nama ponude najbolji proizvod uz najbolju uslugu.

Veliku pomoć u nameri da budemo najbolji pruža nam svetski poznat proizvođač aditiva  LIQUI MOLY i na tome smo im zahvalni, jer lako je biti dobar ako radite sa najboljima.

Car Majer

Auspuh servis Rile